25 Nov 2012

9.12.2012


hai semua . susah nak dapat peluang nak update blog ni maklum laa rumah mey takde internet macam rumah korangg semua kan . AHAHA . OKAY OKAY ! lupakan .. 9/12/2012 tarikh ape ye.. bermula daripada tu mey akan bergelar pelajar POLITEKNIK MUADZAM SHAH PAHANG.. eceewah poyo pulak bunyinye
so dengan rasminye mey stop form 6 . kenapa stop ? kenapa tak teruskan je ? form 6 kan bagus masa depan lagi cerah .. hmm memang betul semua tu tapi mey rasa mey tak mampus nak teruskan . bukan senang  soo sape yang ambil form 6 waaa tabik sama lu lah :') sooo nak cerita serba sedikit sesuatu sebelum mey pergi ke sana .

FAMILY : HMM .. aku rasa takut sebab buat pertama kalinya aku berjauhan dengan keluarga . selama ni aku duk hostel tapi hostel sekolah tau la macam mana kan . tiaptiap minggu mak datang . ni jauh mcm mana . sedaramara pun takde . soo aku harap aku akan dapat lebih berdikari bila duk jauhjauh ni. aku rasa nanti masa mak aku balik je lepas hanta aku. mau banjir poli tu nanti dengan air mata aku . seriously memang tak sanggup kot berjauhan ni / bukan sebab aku anak manja ooor ape. tapi selama ni semua emak apeape je emak . lepasni aku nak panggil sape ? kat poli mana ada emak .. dan aku psti mak aku tak da kawan bergaduh bila aku pergi nanti .. ahaha .

KAWAN : kawan ?? haaa kawan aku kat kelas KEM B . emm korang aku doakan korang berjaya eh :) walaupun aku kenal korang tak sampai setahun tapi best kot sporting meyh .. haha . nanti kalau korang dah dapat degree dulu jangan laa lupa kat aku eh .. huhu .. SABILA . WAWA , MASTURA , FYKA , TYKAH . Korang memang kawan terbaik lah :") haha .. lepas ni beljar jangan gosip je. haha korang jangan lupa aku . fyka tu lain lah satu kg je .. sabila kalau dapat jadi nurse jaga pesakit baikbaik . jangan carut kat dia tau . hahaha apeapepun aku sayannggg korang :)
awek kem b . tapi yang paling kiut tu aku :P
MY LOVE : haha perlu ke aku cakap pasal dia ?? pandaipandai laa awak jaga diri . sebab sekarang ni dia tak mesej aku dah . seminggu dah . aku ajak jumpa pun susah . seriously memang sangatsangat sedih . setipa malam aku ingat kat dia. tapi dia ?? aku taktau laaa .. andai kata hubungan kami tak lama pun aku sayng kat dia jugak :") dia yang cakap kalau dah buat keputusan nak pergi sana jangan fikir dis :") takpe la awak .

*thanks untuk korang yang sudi dok baca*doakan kejayaan aku*yang paling penting ingat aku dalam doamu dan jangan lupa aku k*

12 comments:

mEmEy sI kEcIk KeNoT said...
This comment has been removed by the author.
Hasbullah Bin Md Som said...

La.... Apesal Post ko sedih sangat niii~
Meleleh air mata aku baca...
Ko macam tak rela je nak pegi...

mEmEy sI kEcIk KeNoT said...

has : hahe eh ? thanks sudi bce =') huhu

anyss !! said...

has komen baru aku boleh komen? cam haremm. Aku nak merajuk dengan blog kau. dengan kau pun nak merajuk. yg pkwe hang tuh meh aku sekeh. hak hak. lagu blog boleh tahan sedih. masuk je terus cari bawang nak nanges. wuwuwu :'( banyak lagi kena perbaiki blog nie. (mcm blog aku cantik je) HAHA. ade aku kesah. aku nk kritik jugak blog kau. eh? aku lupe aku belum makan ubat. nnti aku smbung, hahaha. bye. *aku tao kau nak cakap terima kasih dekat aku kan* Samesame memey. kahkah.

Hasbullah Bin Md Som said...

Dia nak aku rasmi dulu la...Haha.... Hanis.. Dia nak aku rasmi dulu la... Memey jgn sedih2 ye.. Aku tak suka kau sedih... BTW Hanis ni, kalau dekat PMS die bnyk cakap.. Ko Hempuk je mke die... Hahahaha

anyss !! said...

hak hak. aku nie pendiam kau tao tak. aku terlalu comel. bhahaha. kau jumpa aku confirm aku senyaplah. perempuan solehah nie. InsyaAllah. ekeke. kau tanye sepatah aku tak jwab-2. kahkah.

Hasbullah Bin Md Som said...

Tu bisu... Bukan pendiam da.. hahahaha.... T memey jmpe hanis... Ko ejek die bisu taw.. haha

anyss !! said...

hotak-hotak kempas awak lah. titew tak bisu taw. titew leh takap. tume titew pelat je. titew sedih tebab temua orang panggil titew pelat. ape titew nk buat. titew tedih tangat-2. huwaaaaaaaaaaaa~

mEmEy sI kEcIk KeNoT said...

hanis : jangan nak merajuk dengan aku . bak kate ex bf aku .. kan sy dah ckp sy tak padai nak pujuk perempuan nie . maka dengan itu kau pujuk lah diri sendiri eh eh eh .
has : eleyyy bangga benorrrrr kau eh rasmi komen kat sini . huuhuhuh

Hasbullah Bin Md Som said...

Ehh! Titew-2... Jangan la mcm tu.. meh titew pujuk ye.. hak hak..
Memey, kompom la aku bangge... haha...

mEmEy sI kEcIk KeNoT said...

haaa hass kau pegi lah pujuk kembar kau . kang elok elok pelatt gagap pulak lansung taknak bercakap nanti .AHAHA

anyss !! said...

ehh. ape kutuk-kutuk titew nie. tukuplah orang panggil titew pelat takan temua nak kutuk gagap pulak. tecik ati titew. tembo titew tak tayang kite. dia tak tesah pun talau titew merajuk. tembo jahat. *lempangmukeHAS*