10 Oct 2012

Happy birthday sahabat :)


rasanya dah lama tak update blog nie. fuh fuh fuh.. berhabuk pulak tuh. haacumm!! kan bersin.. errr.. kembali pada title untuk entry kali ni .. HAPPY BIRTHDAY SAHABAT :). bukann harini birthday deorang tapi besokk . 11.10.2012 .. mereka yang akan genap 18tahun esok ... jeng jeng jeng ...
RABIATUL ADAWIYAH BT.ABD AZIZ
ehemm ehemm .. aku nak nyanyi lagu birthday untuk kau nii.. happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to ada .. happy bithday to you *sambil tepok tangan aku nyanyi hahaha. birthday kau tahun ni aku tak dapat nak bagi hadiah :( tak dapat nak bagi kek macam tahun lepas .. tapi aku just boleh wish dan mendoakan kau je .. Aku doakan kau bahagia disamping keluarga,suami dan kawankawan kau .. semoga kau berjaya dalam hidup.. susahh nak cari kawan mcm kau .. aku rindu kau .. nanti kite jumpa tau takpun kau datang rumah aku tidur sini tau ! boleh g jalanjalan ..hehe .. STPM buad elokelok mana lah tau ada rezeki kita dapat belajar samesame kan .. AMIN.. aku pu taktau nak cakap ape lagi . huahuahua .. btw aku sayang kau sangatsangat . kau jangan lupakan aku tau.. muaaahhh <3

NOR QURRATU ASHIMAH BT.MADZALAN
weiii .. kau nak aku nyanyi jugak ke untuk kau ? hahaha.. hyeee.. kau bukan dgr. kau kann jauh sarawak sane.. imaaa aku nak gelakkan kau. kau dah tua. hahahahaha .. *guling2 aku gelak. aku harap kau belajar elok2 kat sane tu.jangan mainn je.. nanti kau balik sini jangan lupa datang rumah aku. aku tanak datang umah kau. kejam tak ayat ? aku tak berani lagi nak bawak moto..:( sedih kan ?? hehehe.. aku taktau laa nak cakap ape. al maklum laaa.. aku sekarang dah jadi pendiam . buka macam dulu *okayyy aku tipu.. haha. okayy la ima . IloveYou <3 byeee ...

nah ! kek untuk kamu berdua.. kongsi la samesame <3
*okayy ini saja untuk kamu berdua :) selamat malam .



1 comment:

Khalilah MNor said...

Nak menyibuk sikit... happy birthday to ur friend.. 10/10 juge bufday yg di sayang...;)