26 Dec 2011

GENG FIQ'RA TERBAEK :)


*photobucket :)

Bismillahhirahmanirahhim. untuk ayah.sorry ayah akak dah buat memori camera kena virus.netbook akak banyak virus kot.berjangkit pulak dengan memory camera tu.maaf sangat sangat .nanti ayah jugak kena keluarkan duitkan :( maaf ayah...*ayah tak tahu lagi :P

rasa cuak mula menebal dalam diri.macam mana nak buat nie.duit pon tak de nak ganti memory yang 8GB tu.runsing pikir dari tadi.agakagakmahal ke harga memory card camera 8GB tu ??ala.macam mana ni..ayah jangan marah akak tau :)sayang ayah. mmmuaah kat pipi ayah..hehe

okey!lupakan pasal tu.nak cerita pasal GENG FIQ'RA .eh sapa aku nak cerita pasal geng ni.bukan.mey nak cerita geng ni best!terbaikk.bak kat boboiboy:)melalui geng ni mey dapat kenal dengan ramai kawan dari blog yang lain.kongsi pendapat.macam satu keluarga la kan.

korang yang nak tau lagi detail pasal geng FIQ'RA nie. {KLIK SINI}.xcally mey pun baru join ndan baru je daftar geng nie.tapi mey rasa seronok sangat dapat join.ahli dia semua sempoi,sporting,ramah tak sombong.ramai yang boleh membantu kalau ahli ada masalah.ringan je tangan nak menulis pendapat atau cara nak selesaikan masalah.

admin geng ni kak Mastura dan abg Afiq.bagi mey kak Mastura ni seorang yang sabar melayan karenah ahli ahli geng nye.perlu banyak kesabaran nak handle geng ni.betul tak akak?pertama kali mey update status kat geng je mey dah boleh biasakan diri dengan geng.hari ni la pertama kali mey update status kat group geng.orang terawal yang mey kenal kat group FIQ'RA.first mesti la kak mas lepastu Faizal PM,Nur Aisyah,Anamizu kaito yang lain tak dapat nak senaraikan.ramai.

nampak betapa ramahnye ahli geng ni kan.sehari je dah dapat berkenalan dengan ramai orang.akhir kata.semoga GENG FIQ'RA akan menjadi lebih berjaya lepas nie.samasama la kita doakan ye.good luck untuk Kak Mas dan Abg Afiq.semoga hubungan persahabatan yang terjalin daripada geng ni akan berkekalan dan takkan putus.Memey sayang GENG FIQ'RA bukan sekadar hari ini,esok dan seterusnya.

7 comments:

Pendamba Mawar said...

moh la kite knal2 lagi.hahaha

einz said...

amin~

Aishah Adlina said...

geng fiqra mmg best :)

mEmEy sI kEcIk KeNoT said...

betul tu :) tahniah admin .amin.doa same same yek :)

Cheek Eyka said...

hye...nama sya ika..
at belog dipanggil angah..
salam kenalan..
jum terjah belog ika

http://homecheekeyka.blogspot.com

aisyah ecah said...

betul 2 kak mey..gen fiq'ra memang the best selamanya...luv GF.... :D

fiQ'Ra said...

alhmdulillah.. teruskn support GF eh :)

much love ♥,
admin GF~